Εκδήλωση διμερών συναντήσεων (partnering event) μεταξύ Ελλήνων ερευνητών και εταιρειών του τομέα των βιοεπιστημών | Νέα

Ανακοινώσεις

07.07.2009

Εκδήλωση διμερών συναντήσεων (partnering event) μεταξύ Ελλήνων ερευνητών και εταιρειών του τομέα των βιοεπιστημών

Η εκδήλωση διμερών συναντήσεων (partnering event) μεταξύ Ελλήνων ερευνητών και εταιρειών του τομέα των βιοεπιστημών που διοργανώνουν το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και το Hellenic Bio Cluster θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου 2009. Η εκδήλωση στοχεύει στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ της επιχειρηματικής και της ερευνητικής κοινότητας του κλάδου των βιοεπιστημών στην Ελλάδα και διοργανώνεται με την ευκαιρία των επερχόμενων προκηρύξεων της ΓΓΕΤ για τη χρηματοδότηση πληθώρας δράσεων σχετικών με την υλοποίηση ερευνητικών έργων και έργων μεταφοράς τεχνολογίας.

Στο δικτυακό τόπο του Hellenic Bio Cluster www.hbio.gr μπορείτε να δείτε προφίλ των εταιρειών που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Από τώρα και μέχρι τις 8 Ιουλίου, μπορείτε να απευθύνετε απευθείας προς τις εταιρείες της επιλογής σας, πρόταση για συνάντηση, υποβάλλοντας ταυτόχρονα περιγραφή των δραστηριοτήτων σας ή/και της συγκεκριμένης ιδέας σας για συνεργασία. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Partnering Event.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Δρ Δέσποινα Γιαγκοπούλου, Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, despina@help-forward.gr, 2103607690.