Ανακοινώσεις | Νέα

Ανακοινώσεις

Φίλτρο με λέξεις κλειδιά
Φίλτρο με βάση το έτος
160η-Σύνοδος-Προέδρων
16.04.2024
160η Σύνοδος Προέδρων των Ερευνητικών Κέντρων και Τεχνολογικών Φορέων στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Στη Σύνοδο συμμετείχαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Μάξιμος Σενετάκης και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας καθ. Αθανάσιος Κυριαζής.

Παρουσίαση-των-αποτελεσμάτ
12.04.2024
Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου ΠΡΩΤΕΑΣ στο Εργαστήριο Ανοιχτής Θέασης της Εθνικής Πινακοθήκης- Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου
Πολιτιστική κληρονομιά

Το έργο ΠΡΩΤΕΑΣ υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: Τ2ΕΔΚ-02428).

Προώθηση-και-στήριξη
08.04.2024
Προώθηση και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Κρήτης από το ΕΤΕΠ Κρήτης
Συνεργασία, Εκπαίδευση/Κατάρτιση

Το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ Κρήτης), του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Τεχνολογικό Πάρκο Primorski Tehnološki Park της Σλοβενίας, συμμετέχει και φέτος στην πρωτοβουλία «EUSAIR POPRI youth», η οποία στοχεύει στην προώθηση και στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Συνέδριο-Innovation-Crete
28.03.2024 - 29.03.2024
Συνέδριο Innovation Crete 5.0 και Eργαστήριο-Bootcamp «Match & Develop a startup 5.0 Heraklion»
Συνεργασία, Οικονομία, Εκπαίδευση/Κατάρτιση, Επιχειρηματικότητα, Hackathlon, Κοινωνία, Τεχνοβλαστός, Startup, Μεταφορά Τεχνολογίας, Ημερίδα/Σεμινάριο
Ψήφισμα-του-Διοικητικού
15.03.2024
Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά τον Κώστα Σούκουλη, καθηγητή Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα και εξέχον μέλος του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ (ΙΗΔΛ) του ΙΤΕ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Επίσκεψη-στο-ΙΤΕ
06.03.2024
Επίσκεψη στο ΙΤΕ του Ερευνητικού Οργανισμού CINVESTAV του Μεξικού παρουσία του Πρέσβη
Συνεργασία, Επισκέψεις

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου με στόχο τη σύναψη στενότερης επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Μεξικού. Τον Πρέσβη του Μεξικού κ. Alejandro García Moreno συνόδευαν η επικεφαλής Οικονομικής-Εμπορικής διεθνούς συνεργασίας κα Laura Olivia Mora Barreto και στελέχη του ερευνητικού οργανισμού CINVESTAV.

Η-Σύνοδος-Προέδρων
29.02.2024
Η Σύνοδος Προέδρων των Ερευνητικών Κέντρων στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, η 159η Σύνοδος Προέδρων των Ερευνητικών Κέντρων και Τεχνολογικών Φορέων, υπό την Προεδρία του καθ. Νεκτάριου Ταβερναράκη, Προέδρου του ΙΤΕ, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως Συντονιστή της Συνόδου για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Εκλογή-Διευθυντή-του
28.02.2024
Εκλογή Διευθυντή του Ινστιτούτου Γεωενέργειας του ΙΤΕ

Ο Καθηγητής κ. Ιωάννης Γεντεκάκης Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Συνεργαζόμενο Μέλος ΔΕΠ του Ινστιτούτου Γεωενέργειας του ΙΤΕ, εξελέγη Διευθυντής του Ινστιτούτου στις 22 Ιανουαρίου 2024 και αναμένεται ο διορισμός του.

Σύνοδος-Κορυφής-του
26.02.2024
Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας στις Βρυξέλλες
Βραβείο, Συνέδριο, Εκπαίδευση/Κατάρτιση, Startup

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας «EIT Summit 2024» στις Βρυξέλλες, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.

smartHEALTH-Annual-Forum
26.01.2024
smartHEALTH Annual Forum «Τεχνολογίες Αιχμής για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Υγεία»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του smartHEALTH Annual Forum το οποίο διοργανώθηκε στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2024 στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Σύνολο: 442 | Εμφάνιση 1 - 10

Σελίδες:123456789  | Επόμενη >