«Βραδιά Ερευνητή 2020» στην Κρήτη 23-27 Νοεμβρίου

Events

23.11.2020

«Βραδιά Ερευνητή 2020» στην Κρήτη 23-27 Νοεμβρίου

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.) συμμετέχουν στη διοργάνωση της «Βραδιάς του Ερευνητή 2020» στην Κρήτη, ως εταίροι της μοναδικής Ελληνικής κοινοπραξίας που επιλέχθηκε φέτος.

Η εκδήλωση παραδοσιακά πραγματοποιείται την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη. Τα τελευταία χρόνια, είχαμε τη χαρά να υποδεχόμαστε στις εγκαταστάσεις μας στο Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας, περισσότερους από 2.500 ενθουσιώδεις επισκέπτες, κυρίως νεαρής ηλικίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη μαγεία της Επιστήμης!

Αυτή τη χρονιά, οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας COVID-19, επιβάλουν τη διαδικτυακή διεξαγωγή της πανευρωπαϊκής αυτής γιορτής.

Φέτος, οι Ερευνητές του ΙΤΕ και του ΕΛΜΕΠΑ θα επικοινωνούν με το κοινό όλη την εβδομάδα, από Δευτέρα 23 έως Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, με την παρουσία τους σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, μέσω YouTube, με video, άρθρα, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τα εργαστήρια, για να μας μεταφέρουν στον συναρπαστικό κόσμο του Ερευνητή!

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Βραδιάς του Ερευνητή https://researchersnight.gr συντονιστείτε στο κανάλι https://www.youtube.com/user/rengreece και αναζητήστε τις δράσεις μας στα socialmedia του ΙΤΕ, του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης, και του ΕΛΜΕΠΑ.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

EΡΤ, ΚΡΗΤΗ TV, TVCRETA, NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΡΑ Ηρακλείου, ράδιο 9.84, ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1, LiveTalks, Νέα Κρήτη, CretaLive.