ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ MARIE SKŁODOWSKA-CURIE (MSCA) ΣΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΈΡΕΥΝΑΣ | Νέα

Press Releases

26.04.2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ MARIE SKŁODOWSKA-CURIE (MSCA) ΣΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΈΡΕΥΝΑΣ

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) σε συνεργασία με το δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, οργανώνει ημερίδα για την προώθηση των δράσεων MARIE SKŁODOWSKA-CURIE, την Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 και ώρα 10.30 π.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Γ. Λιάνης» του ΙΤΕ. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Stefano D’Orilia, συντονιστής των προκηρύξεων ατομικών υποτροφιών (IF) calls στην Research  Executive Agency(REA) της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Οι υποτροφίες αυτές απευθύνονται σε ερευνητές σε οποιοδήποτε στάδιο της καριέρας τους, χωρίς περιορισμούς εθνικότητας και ηλικίας. Αναγκαία προϋπόθεση η μετακίνηση του ερευνητή σε μια άλλη χώρα. Η ημερίδα θα επικεντρωθεί στην πρόσκληση για υποβολή προτάσεων για Ατομικές Υποτροφίες (Call for Proposals: MSCA-IF-2018) που άνοιξε στις 12 Απριλίου.

Στην Ημερίδα μπορούν να συμμετέχουνερευνητές, ακαδημαϊκό προσωπικό, υποψήφιοι διδάκτορες, μετα-διδάκτορες, εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα κλπ.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στα αγγλικά και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ στη διεύθυνση: https://diavlos.grnet.gr/event/e1078

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τους κάτωθι συνδέσμους:

 https://ec.europa.eu/research/mariecurieactions/actions/individual-fellowships_en

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/h2020-msca-if-2018.html