Διακρίσεις | Νέα

Διακρίσεις

Φίλτρο με λέξεις κλειδιά
Φίλτρο με βάση το έτος
Χρηματοδότηση-για-τον
31.01.2024
Χρηματοδότηση για τον Ερευνητή του ΙΤΕ-ΙΜΒB Δρ. Παναγιώτη Ν. Μόσχου από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ERC)

Ο Παναγιώτης Ν. Μόσχου, Ερευνητής στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, επελέγη για χρηματοδότηση από το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC) Consolidator Grant.

Το-Ίδρυμα-Τεχνολογίας
06.11.2023
Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας βραβεύτηκε ως Κορυφαίο Ερευνητικό Κέντρο στα Health Business Awards 2023
Βραβείο, Ηλεκτρονική Υγεία, Υγεία, Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Μεγάλες διακρίσεις απέσπασε και φέτος το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, και ειδικότερα το Ινστιτούτο Πληροφορικής, στα Healthcare Business Awards 2023, τα βραβεία-θεσμό που επιβραβεύουν την Αριστεία, την Καινοτομία, την Υγεία, τις Ψηφιακές Τεχνολογίες και τις Επενδύσεις.

Χρηματοδότηση-από-το
27.09.2023
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ERC) στο Ινστιτούτο Αστροφυσικής του ΙΤΕ, για τη μελέτη βίαιων φαινομένων γύρω από Υπερμαζικές Μαύρες Τρύπες
Αστροφυσική, ERC, Επιχορήγηση

Ο Ιωάννης Λιοδάκης, μεταδιδακτορικός υπότροφος της NASA στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Marshall (Marshall Space Flight Center), έλαβε πρόσφατα την υψηλού κύρους και ιδιαίτερα ανταγωνιστική χρηματοδότηση ERC Starting Grant από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας.

Νέα-σημαντική-χρηματοδότησ
22.08.2023
Νέα σημαντική χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών του ΙΤΕ
Βραβείο, ERC, Επιχορήγηση, Κοινωνία

Η Έλενα Αναγνωστοπούλου, καθηγήτρια γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συνεργαζόμενο μέλος ΔΕΠ του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών (ΙΜΣ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), επελέγη για χρηματοδότηση από το ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης ERC Advanced Grant 2022.

Σημαντικές-διεθνείς-ακαδημ
31.07.2023
Σημαντικές διεθνείς ακαδημαϊκές διακρίσεις για τον Πρόεδρο του ΙΤΕ, καθηγητή Νεκτάριο Ταβερναράκη
Γήρανση, Βιολογία & Βιοτεχνολογία, Βιοεπιστήμες, Νευροβιολογία, Νόσος Πάρκινσον

Οι σημαντικές αυτές διεθνείς διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση της επιστημονικής αριστείας και της διεθνώς ανταγωνιστικής έρευνας που διεξάγεται στο ΙΤΕ και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η-ερευνήτρια-του
04.07.2023
Η ερευνήτρια του ΙΤΕ καθ. Ηλέκτρα Γκιζελή εκλέγεται μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μοριακής Βιολογίας
Βιολογία & Βιοτεχνολογία

Η διεθνής αυτή διάκριση δίδεται σε επιστήμονες με γνώμονα την εξαιρετική συνεισφορά τους στην επιστήμη και την αποδεδειγμένη, με μελέτες και επιτεύγματα αιχμής, προαγωγή των Επιστημών Ζωής.

Το-Ίδρυμα-Τεχνολογίας
13.06.2023
Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) Κέντρο Αριστείας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
Βραβείο, Διοίκηση

Το HR Excellence in Research (HRS4R) Award απένειμε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Ε.Ε.) στο ΙΤΕ, μια σημαντική αναγνώριση που αφορά σε θέματα πρόσληψης και αξιολόγησης ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού αλλά και παροχής εξαιρετικών συνθηκών εργασίας.

Το-Βραβείο-Καλύτερης
03.04.2023
Το Βραβείο Καλύτερης Διδακτορικής Διατριβής «Αιμίλιος Χαρλαύτης» της Ελληνικής Αστρονομικης Εταιρείας 2023 στον Ραφαήλ Σκαλίδη
Αστροφυσική, Βραβείο, Επιχορήγηση

Ο Ραφαήλ Σκαλίδης, απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή επίσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο Ινστιτούτο Αστροφυσικής του ΙΤΕ, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Χρηματοδότηση-για-τον
22.11.2022
Χρηματοδότηση για τον Ερευνητή του ΙΤΕ Δρ. Εμμανουήλ Φρουδαράκη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ERC)
Βραβείο, Βιολογία & Βιοτεχνολογία, Βιοεπιστήμες, ERC

Ο Εμμανουήλ Φρουδαράκης θα λάβει χρηματοδότηση ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ για πέντε έτη, προκειμένου να μελετήσει τους νευρωνικούς μηχανισμούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την αναγνώριση αντικειμένων.

Χρηματοδότηση-για-τον
22.11.2022
Χρηματοδότηση για τον Ερευνητή του ΙΤΕ Τάσο Κωστόπουλο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ERC)
Πολιτιστική κληρονομιά, ERC, Επιχορήγηση, Ιστορία/Πολιτισμός

Τα ERC Starting Grants χορηγούνται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας σε ταλαντούχους επιστήμονες που απέκτησαν τον τίτλο του διδάκτορα πριν από 2-7 χρόνια, έχουν ήδη παράγει εξαιρετικό έργο κι έχουν τη δυνατότητα να ηγηθούν στο επιστημονικό τους πεδίο.

Σύνολο: 33 | Εμφάνιση 1 - 10

Σελίδες:1234  | Επόμενη >