ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΦΟΙΝΙΚΑ | Νέα

Ανακοινώσεις

08.05.2015

ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΦΟΙΝΙΚΑ

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της ανανέωσης των Ομαδικών ασφαλιστηρίων του ΙΤΕ προς ενημέρωσή σας επισυνάπτονται παρακάτω οι πίνακες παροχών του Σχεδίου Ι και του Σχεδίου ΙΙ.
Σχέδιο Ι (pdf), Σχέδιο ΙΙ (pdf)

Τα νέα προνόμια του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου είναι ότι οι ασφαλιζόμενοι (κυρίως & προστατευόμενα μέλη) στο Σχέδιο Ι  έχουν το δικαίωμα δωρεάν παροχής check-up που θα πραγματοποιείται στην ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ. Επιπροσθέτως παρέχεται δωρεάν (κάλυψη 100%) για ιατρικές και διαγνωστικές υπηρεσίες που διεξάγονται στην ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ.

Πιο συγκεκριμένα ισχύουν τα παρακάτω:

  • Σε περίπτωση επίσκεψης σε ιδιώτη γιατρό ή μη συμβεβλημένο Ιατρικό/Διαγνωστικό κέντρο καλύπτονται οι δαπάνες στο 90% (10% ίδια συμμετοχή) με ετήσιο όριο 750€. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έγκαιρη αποζημίωση του κάθε ασφαλιζόμενου σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος  είναι τα εξής:
    1.1. Ιατρική Γνωμάτευση και δήλωση ατυχήματος (σε περίπτωση ατυχήματος)
    1.2. Ιατρικό Παραπεμπτικό για εξετάσεις ή αγορά φαρμάκων που αφορούν την πάθηση που αναφέρεται στην Ιατρική γνωμάτευση.
    1.3. Αποδείξεις γιατρού, και εξετάσεων και φαρμάκων καθώς και τα κουπόνια αυτών.
  • Με βάση το νέο Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο έχει πλέον την επιλογή ο κάθε ασφαλιζόμενος σε περίπτωση ασθένειας/ατυχήματος  να έχει απευθείας κάλυψη  στο 100% των ιατρικών και διαγνωστικών εξόδων του εφόσον απευθύνεται στην ΒΪΟΙΑΤΡΙΚΗ, που αποτελεί συμβεβλημένο Ιατρικό/Διαγνωστικό κέντρο με την GROUPAMA Ασφαλιστική.  Τα βήματα που πρέπει ο ασφαλισμένος να ακολουθήσει είναι τα εξής:
    2.1. Καλείτε στο 14501 για να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει αναφέροντας
    2.2. Το Ονοματεπώνυμο σας και
    2.3.    Ότι το Ι.Τ.Ε. έχει ομαδικό Ασφαλιστήριο με την GROUPAMA Ασφαλιστική.
  • Επίσης είναι δυνατό κάποιος ασφαλισμένος να επισκεφτεί έναν ιδιώτη γιατρό με 10% συμμετοχή  και μετά να κάνει διαγνωστικές εξετάσεις στην ΒΪΟΙΤΡΙΚΗ και να έχει 100% κάλυψη. Σε αυτή την περίπτωση, που κάποιος ασφαλισμένος έχει ήδη ιατρικό παραπεμπτικό  για εξετάσεις δεν χρειάζεται να κλείσει ραντεβού στο 14501 αλλά να πάει στα παρακάτω συμβεβλημένα κέντρα:
    3.1. ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΣ
    3.2. ΠΑΤΡΑ: ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ
    3.3. ΙΩΑΝΝΙΝΑ:  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Για οποιαδήποτε περεταίρω απορία σας παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κα Σάντσεζ Στεφανία (+1520)