Innovation Village 2023: Τεχνολογίες και λύσεις για μια Πράσινη, Ψηφιακή και Ανθεκτική Οικονομία | Νέα

Εκδηλώσεις

Innovation_Village_2023:_Τεχνολογίες_κ
16.10.2023 - 30.10.2023
08:00

Innovation Village 2023: Τεχνολογίες και λύσεις για μια Πράσινη, Ψηφιακή και Ανθεκτική Οικονομία

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) θα έχουν από τις 16 έως και τις 30 Οκτωβρίου 2023 μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών συναντήσεων Virtual Brokerage Event @ Innovation Village 2023, που διοργανώνει η Ιταλική ΕΝΕΑ και συμμετέχει το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ ως συντονιστής του Enterprise Europe Network Hellas.

Το Virtual Brokerage Event @ Innovation Village 2023 παρέχει μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης σε ελληνικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες, δημόσιους οργανισμούς, πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, που εργάζονται σε νέες τεχνολογίες και λύσεις για την επίτευξη της λεγόμενης «δίδυμης» (πράσινης και ψηφιακής) μετάβασης σε μια οικονομία μηδενικού άνθρακα και μηδενικών αποβλήτων. Παράλληλα, δίνεται μια σημαντική ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), τη ζήτηση για καινοτομία από φορείς και δήμους, νέες εφαρμογές από ΜμΕ και τις τεχνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες εταιρείες.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα Pitch Session αφιερωμένο στα φιναλίστ έργα του «Innovation Village Award 2023» και θα συνεχιστεί με διαδικτυακές B2B συναντήσεις. Το Virtual Brokerage Event δίνει ευκαιρίες για: Δημιουργία τεχνολογικών και εμπορικών συνεργασιών Διεθνοποίηση και επέκταση της επιχείρησής σας στο εξωτερικό Ενημέρωση σχετικά με νέες τεχνολογίες και λύσεις Προβολή των υπηρεσιών και προϊόντων σας Επιχειρηματική δικτύωση και επαφές με πιθανούς νέους συνεργάτες και προμηθευτές

Κόστος εγγραφής και διαδικασία συμμετοχής: Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Η προθεσμία εγγραφής στο Virtual Brokerage Event @ Innovation Village 2023 είναι έως και τις 15 Οκτωβρίου.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και τον κ. Ηρακλή Καραντώνη (karantonis@praxinetwork.gr, τηλ. 2810 338974).