Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση στη φετινή Βραδιά του Ερευνητή στο ΙΤΕ | Νέα

Εκδηλώσεις

Κάθε_προσδοκία_ξεπέρασε_η_π
30.09.2023

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση στη φετινή Βραδιά του Ερευνητή στο ΙΤΕ

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση στη φετινή Βραδιά του Ερευνητή στο ΙΤΕ, την περασμένη Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, με περισσότερους από 3.000 επισκέπτες, κυρίως νεαρά άτομα, μαθητές και φοιτητές, με αστείρευτη όρεξη για μάθηση και επαφή με την επιστήμη.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ερευνητές και να γνωρίσουν κάποιες από τις ερευνητικές δραστηριότητές τους με σημαντικό αντίκτυπο και συνεισφορά σε μεγάλα διεθνή ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα η ανθρωπότητα σε σχέση με την υγεία, το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, την ψηφιακή και την ενεργειακή μετάβαση κ.α.
Το ΙΤΕ τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσσού κ. Μεθόδιος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, οι βουλευτές κα Ελένη Βατσινά, η κα Κατερίνα Σπυριδάκη, ο κ. Φραγκίσκος Παρασύρης και ο κ. Εμμανουήλ Συντυχάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Ρένα Σκαλίδη και ο Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας κ. Γεώργιος Καραντινός, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Κρήτης καθ. Μιχάλης Παυλίδης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Μιχάλης Καραμαλάκης.
Δείτε φωτογραφίες στο: https://forth40.pixieset.com/rsearchersnight2023