Εορτασμός των Δέκα Χρόνων του Ελληνικού Γραφείου του W3C | Νέα

Ανακοινώσεις

Εορτασμός_των_Δέκα_Χρόνων_τ
17.09.2009

Εορτασμός των Δέκα Χρόνων του Ελληνικού Γραφείου του W3C

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων παρουσίας της Κοινοπραξίας του Παγκόσμιου Ιστού στην Ελλάδα (World Wide Web Consortium - W3C), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 16 Σεπτεμβρίου 2009, στο Ηράκλειο της Κρήτης, στo Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), όπου και φιλοξενείται το Ελληνικό Γραφείο W3C (www.w3c.gr).

Η εκδήλωση αυτή θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Θερινού Σχολείου το οποίο συνδιοργανώνουν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA) και το ΙΤΕ (http://www.nis-summer-school.eu/), και έχει ως στόχο την ενίσχυση των δεσμών ανάμεσα στα Μέλη του W3C στην Ελλάδα, τη γνωριμία με επιτελικά και ερευνητικά στελέχη του W3C, του ΙΤΕ και του ENISA, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων σε φλέγοντα επίκαιρα θέματα που άπτονται του Παγκόσμιου Ιστού.
Επίσημοι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο Mr. Klaus Birkenbihl (Συντονιστής όλων των Γραφείων του W3C διεθνώς) και η Dr. Sihem Amer-Yahia (Ερευνήτρια Α' Βαθμίδας στην εταιρεία Yahoo!). Την εκδήλωση θα καλωσορίσει ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Στεφανίδης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ και θα προλογίσει η Δρ. Ειρήνη Φουντουλάκη, Επικεφαλής του Ελληνικού Γραφείου του W3C.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Δρ. Ειρήνη Φουντουλάκη
Επικεφαλής Ελληνικού Γραφείου του W3C
Εντεταλμένη Ερευνήτρια, Ινστιτούτο Πληροφορικής - ΙΤΕ
Τηλ.: 6946 919435, 2810 391725
Ηλ. Διευθυνση: fundul@ics.forth.gr