ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | Νέα

Press Releases

24.06.2019

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Νανοτεχνολογίας στις Επιστήμες Υγείας (ΕΛΕΝΕΠΥ) συνδιοργανώνουν την πρώτη κοινή επιστημονική ημερίδα με θέμα «Εφαρμοσμένη Νανοτεχνολογία στις Επιστήμες Υγείας και του Περιβάλλοντος, Ασφάλεια, ποιότητα και αποτελεσματικότητα – Κανονιστικό πλαίσιο».Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί 30 Ιουνίου 2019 και ώρα 9.00 στις εγκαταστάσεις του ΙΤΕ και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Αναγνωρισμένοι επιστήμονες της χώρας μας θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές της Νανοτεχνολογίας στον τομέα των Επιστημών Υγείας και του Περιβάλλοντος. Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν ζητήματα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας νανοϋλικών, την όποια πιθανή τοξικότητα νανοϋλικών και νανοσυσκευών, τις εφαρμογές της νανοτεχνολογίας στη βιομηχανία, τη λειτουργικότητα των νανοϋλικών καθώς και καταναλωτικά προϊόντα βασισμένα στη νανοτεχνολογία.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα οργανωθούν τρία σεμινάρια (workshops), στο πλαίσιο των οποίων θα παρουσιασθεί εκπαιδευτικό υλικό σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε θέματα που αφορούν εξειδικευμένα θέματα νανοτεχνολογίας.

 

Κατεβάστε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Πληροφορίες:

 

Δρ. Μανώλης Στρατάκης

Διευθυντής Ερευνών, ΙΗΔΛ ΙΤΕ

Νικ. Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών

ΤΚ 700 13 Ηράκλειο

τηλ: 2810-391274
FAX: 2810-391305
e-mail: stratak@iesl.forth.gr