Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις "Ανοιχτές Θύρες" στο ΙΤΕ | Νέα

Εκδηλώσεις

06.06.2011

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις "Ανοιχτές Θύρες" στο ΙΤΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου στο ΙΤΕ, οι εκδηλώσεις "Ανοιχτές Θύρες" που απευθύνονταν στην τοπική κοινωνία.

Την Πέμπτη, 2 Ιουνίου, το ΙΤΕ άνοιξε τα εργαστήρια για το ευρύ κοινό της Κρήτης, και έτσι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε εργαστηριακούς χώρους του Ιδρύματος, να συνομιλήσουν με τους ερευνητές του, και να ενημερωθούν για τις κύριες ερευνητικές δραστηριότητες και επιτυχίες του ΙΤΕ.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας οργανώθηκε εκδήλωση γευσιγνωσίας του Κρητικού Αμπελώνα και τυροκομικών παραδοσιακών προϊόντων, στην οποία μετείχαν μέλη του Δικτύου Οινοποιών (ΔΟΝΗ) και του Συλλόγου Επαγγελματιών Κτηνοτρόφων (ΣΕΚΝΗ) του Ν. Ηράκλειου.

Την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, ο κος Ηλίας Μόσιαλος, Καθηγητής των Οικονομικών της Υγείας του London School of Economics (LSE), Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ, έδωσε ομιλία στο αμφιθέατρο του ΙΤΕ με θέμα: «Πολιτικές στην Έρευνα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα». Η ομιλία του κ. Μόσιαλου είχε ιδιαίτερα θετική απήχηση στο ακροατήριο και δημιούργησε έντονο και πολύπλευρο προβληματισμό.

Το ΙΤΕ ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις τους μετέχοντες οινοποιούς: ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗ (Δαφνές), ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ (Κάτω Ασίτες), ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ (Πλουτή), ΛΑΔΕΡΟ (Βενεράτο), ΠΑΤΕΡΙΑΝΑΚΗ (Μελέσσες), ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗ (Καστελιανά), ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (Κουνάβους), ΤΑΜΙΩΛΑΚΗ (Χουδέτσι), ΤΥΛΑΚΗ (Αυγενική) και τυροκόμους: Αγροτικό - Γαλακτοκομικό Συν/σμό Ανωγείων Κρήτης και ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΡΛΕΤΑΚΗ από το Γεράκι.

Για περισσότερες πληροφορίες :

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ΙΤΕ
Τηλ.: 2810 391509 & 391510
E-mail: pr@admin.forth.gr