Ο Πρόεδρος του ΙΤΕ καθ. Νεκτάριος Ταβερναράκης βραβεύθηκε με το Digital Research and Innovation Excellence Award του British Computer Society (BCS) | Νέα

Ανακοινώσεις

Ο_Πρόεδρος_του_ΙΤΕ_καθ._Νεκτ
21.12.2022

Ο Πρόεδρος του ΙΤΕ καθ. Νεκτάριος Ταβερναράκης βραβεύθηκε με το Digital Research and Innovation Excellence Award του British Computer Society (BCS)

Το Βραβείο Digital Research and Innovation Excellence Award έλαβε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), καθ. Νεκτάριος Ταβερναράκης, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ) και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC), στην τελετή απονομής των BCS Hellenic IT Awards, που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία στην Αθήνα, στις 20/12/2022.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν 9 Digital Excellence Awards από τον Πρόεδρο του British Computer Society στην Ελλάδα, κ. Χρήστο Σταυρουλάκη, ο οποίος ανέφερε ότι οι βραβευθέντες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, για την πρόοδο του ψηφιακού μετασχηματισμού της Χώρας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Βρετανός Πρέσβης κ. Matthew Lodge.

Με έναρξη από τη φετινή χρονιά, η εκδήλωση BCS Hellenic IT Awards, θα πραγματοποιείται ετησίως, με απονομή ισόβιων Βραβείων Αριστείας σε Πρόσωπα και Οργανισμούς στην Ελλάδα, που έχουν εξαιρετική συμβολή στη νέα ψηφιακή εποχή.