ΗΜΕΡΙΔΑ «Αγροδιατροφή στην Κρήτη: Έρευνα – Καινοτομία – Χρηματοδοτικές ευκαιρίες» | Νέα

Εκδηλώσεις

ΗΜΕΡΙΔΑ_«Αγροδιατροφή_στην
20.09.2023 - 20.09.2023
16:00

ΗΜΕΡΙΔΑ «Αγροδιατροφή στην Κρήτη: Έρευνα – Καινοτομία – Χρηματοδοτικές ευκαιρίες»

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μονάδα Μεταφοράς Τεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το MACC Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής, διοργανώνει στο Ηράκλειο ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αγροδιατροφή στην Κρήτη – Έρευνα – Καινοτομία – Χρηματοδοτικές ευκαιρίες».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του Οικοσυστήματος Αγροδιατροφής στην Κρήτη για τις εξελίξεις στην Έρευνα και την Καινοτομία, πάνω στο συγκεκριμένο πεδίο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν από επιστήμονες, αλλά και από στελέχη της αγοράς, για τις διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης προς αγρότες, κτηνοτρόφους, καινοτόμες επιχειρήσεις, ερευνητικά ιδρύματα, αναπτυξιακούς φορείς /υποστηρικτικές δομές και εν γένει όσους ασχολούνται με τον κλάδο της Αγροδιατροφής. Η ημερίδα γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΙΤΕ.

Κύρια Οφέλη για τους Συμμετέχοντες

Συνεισφορά στην Αγροδιατροφική Κοινότητα: Η ημερίδα διασυνδέει το κοινό που θα συμμετέχει, με εκπροσώπους από τον οικοσύστημα της αγροδιατροφής, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις και καινοτομίες στον τομέα. Ενημέρωση για Επενδυτικές Ευκαιρίες: Θα παρουσιαστούν επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα της Αγροδιατροφής, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξετάσουν πιθανές επενδύσεις και συνεργασίες.

Δικτύωση με Επαγγελματίες: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να δικτυωθούν με επαγγελματίες από τον χώρο της αγροδιατροφής, διευρύνοντας το δίκτυο τους και δημιουργώντας πολύτιμες σχέσεις.

Επιμόρφωση από εξειδικευμένους επιστήμονες: Οι παρουσιάσεις από κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς θα παρέχουν στους συμμετέχοντες πολύτιμες γνώσεις και επιμόρφωση στον τομέα της αγροδιατροφής.

Πληροφορίες για Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες: Θα παρουσιαστούν πληροφορίες για τις διαθέσιμες χρηματοδοτικές ευκαιρίες που μπορούν να υποστηρίξουν έρευνες και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στον τομέα.

Πληροφορίες

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 16:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου ( Πλαστήρα & Ρωμανού, Τ.Κ. 71201, Ηράκλειο), αίθουσα Συναυλιών (επίπεδο 0).

Πώς να συμμετάσχετε: Η είσοδος στην Ημερίδα είναι δωρεάν, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Κρατήστε τη θέση σας τώρα, κάνοντας εγγραφή εδώ έως την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Χορηγός Επικοινωνίας ΚΡΗΤΗ TV