Δύο κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες σε μια διαφορετική συζήτηση, για την πολιτική και οικονομική κρίση, στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης. | Νέα

Ανακοινώσεις

05.06.2012

Δύο κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες σε μια διαφορετική συζήτηση, για την πολιτική και οικονομική κρίση, στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Την Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Καστελάκη, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, στο πλαίσιο των β΄κύκλου μαθημάτων του Α.Λ.Π. «Αναζητώντας τις χαμένες μας αξίες, αρχές και ηθική» οι: Γιώργος Παυλάκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας & Τεχνολογίας, Ερευνητής Η Π Α, Διευθυντής του τομέα Ρετροιών στο Εθνικό Ινστιτούτο κατά του καρκίνου Η Π Α, μέλος της Ανώτερης Βιοιατρικής Ερευνητικής Υπηρεσίας ΗΠΑ & ο Αχιλλέας Γραβάνης, Καθηγητής Φαρμακολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Ερευνητής ΙΗΔΛ-ΙΤΕ, θα συζητήσουν για την πολιτική & οικονομική κρίση και για το πώς η Παιδεία & η Επιστήμη μπορούν να αποτελέσουν τον μοχλό εξόδου.

Λόγω του εξαιρετικού ενδιαφέροντος η είσοδος θα είναι ανοιχτή & στο κοινό, για όποιον ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει (εγγεγραμμένος ή όχι στο Α.Λ.Π.).

Πληροφορίες: Τηλ.: 6936492842 κα Ελένη Βουγιούκαλου, και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr