Ελληνική Έκθεση Καινοτομίας 2013 | Νέα

Press Releases

14.05.2013

Ελληνική Έκθεση Καινοτομίας 2013

Το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) από τηνΠέμπτη 16 έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2013θα βρίσκεται στο περίπτερο 15 τηςΔιεθνούς Έκθεσης\"Greek Innovation Expo 2013\", που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στοHELEXPO PALACE(επίπεδο D). Εκτός από το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ), την έκθεση στηρίζουν το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), το Enterprise Europe Network - Hellas, το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου και ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).

Κατά τη διάρκεια της Greek Innovation Expo 2013 θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που θα κινηθούν στον βασικό άξονα: Έρευνα – Σχεδιασμός – Τεχνολογία – Καινοτομία.

Παράλληλα με την Έκθεση Καινοτομίας και Design, στην Greek Innovation Expo 2013 θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις εργασίας (workshops), συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων (Β2Β)  ενώ την Κυριακή 19/5 θα πραγματοποιηθεί το  Συνέδριο Καινοτομίας.

Ενημερωθείτε για τις Παράλληλες Εκδηλώσεις

Εκτυπώστε την Δωρεάν Πρόσκληση Επισκέπτη:

Website: http://greekinnovationexpo.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:                              

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 100, ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΒΟΥΤΩΝ,
Τηλ.: 2810391900
e-mail: inquiries@stepc.gr