Διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για τη Νευροβιολογία της Μύγας, στην Κρήτη 5-9 Οκτωβρίου 2014 Creta Maris Beach Resort, Χερσόνησος, Κρήτη | Νέα

Press Releases

06.10.2014

Διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για τη Νευροβιολογία της Μύγας, στην Κρήτη 5-9 Οκτωβρίου 2014 Creta Maris Beach Resort, Χερσόνησος, Κρήτη

Το Ίδρυμα «Αλ. Φλέμινγκ», σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ, διοργανώνει το XV Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Νευροβιολογία της Μύγας, μεταξύ 5 και 9 Οκτωβρίου 2014. Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, θα συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες και νέοι ερευνητές από όλο τον κόσμο .

Το Συνέδριο ελπίζει να συνεχίσει τη μακρά παράδοση των προηγούμενων συνεδρίων για τη Νευροβιολογία της Μύγας, που χαρακτηρίζεται από τις ομιλίες κορυφαίων επιστημόνων σε ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων θεμάτων της Νευροβιολογίας, χρησιμοποιώντας ως μοντέλο τη Δροσόφιλα. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσημες ανακοινώσεις από προσκεκλημένους ομιλητές, ομιλίες των επιστημόνων που συμμετέχουν στο συνέδριο, καθώς και αναρτημένες ανακοινώσεις με τη μορφή poster. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου υπάρχουν και ανεπίσημες συναντήσεις για την προώθηση αλληλεπιδράσεων και την τόνωση των συζητήσεων που σκοπό έχουν μελλοντικές επιστημονικές συνεργασίες.

Για τους λόγους αυτούς, το συνέδριο θεωρείται ως μία από τις καλύτερες επιστημονικές διοργανώσεις στον τομέα του διεθνώς. Τη διοργάνωση θα τιμήσουν ως προσκεκλημένοι ομιλητές, 7 επιστήμονες διεθνούς φήμης. Πρόεδρος του φετινού Συνέδριου είναι ο κ. Ευθύμιος Σκουλάκης, Ερευνητής του Ιδρύματος «Αλ. Φλέμινγκ» στην Αθήνα. Στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν επίσης, η κ. Μοναστηριώτη και ο κ. Δελιδάκης από το ΙΜΒΒ-ΙΤΕ, καθώς και ο κ. Χ. Κόνσουλας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση παρακαλούμε δείτε τον σχετικό σύνδεσμο του συνεδρίου (http://www.neurofly2014.gr/).