Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στο Ηράκλειο Κρήτης | Νέα

Press Releases

25.10.2016

Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στο Ηράκλειο Κρήτης

Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στο Ηράκλειο Κρήτης, σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, τη Δευτέρα7 Νοεμβρίουστις 15:30, στΊδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Λιάνης» . Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας και ερευνητών, σχετικά με το νέο διαγωνισμό.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι η Μαρίνα Χατσόπουλος, Angel Investor & Entrepreneur, που θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης. Επιπλέον ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MIT Enterprise Forum Greece, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

O διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition, που διεξάγεται για τρίτη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, στοχεύει στο να συμβάλει ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, θα ξεκινήσουν από τις 28 Οκτωβρίου, 2016 και θα λήξουν τα μεσάνυχτα στις 20 Δεκεμβρίου,2016. Τον Ιανουάριο του 2017, οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Αν έχετε ένα νέο καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό, θα έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε σημαντικές γνώσεις και έμπρακτη καθοδήγηση, που θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο δράσης, καθώς και να συναγωνισθείτε με τους κορυφαίους εκπροσώπους της νεοφυούς Ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας. Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων καθώς και η προβολή τους διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Παράλληλα, οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της εταιρίας τους στα επόμενα βήματά της. Ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών, που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forumστις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και τα social media του ΜΙΤΕGreece.

Οι ομιλίες θα διεξαχθούν στα Αγγλικά, χωρίς ελληνική μετάφραση. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ, Νικολάου Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών, 70013, Ηράκλειο Κρήτης και η συμμετοχή είναι δωρεάν.  

Για περισσότερες πληροφορίες

MIT Enterprise Forum GreeceΧριστίνα Κάλλη: 210 7211034

Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ),
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, 2810 391540, 391973